♥ - LIKE KAT SINI LAH - ♥

Followers

Monday, November 30, 2015

Gembira

Assalamualaikum,

Simple je kan tajuk? Harini rasa macam happy sikit. Tiba-tiba harini nak cerita pasal diri sendiri punya kegiatan. Buat apa, kemana, dengan siapa, macam mana, happy tak, okay tak? Sebab asyik update pasal perasaan bla-bla-bla. Jadi lari sikit. Esok kita sambung benda-benda menyentuh.

Harini, bangun pagi settle lesen motor. Ya ampun ya tohan, boleh faham kan macam mana rasanya selesaikan lesen motor? Dia punya peluh tak payah cakap. Berjeruk ketiak kepala semua tapi inilah perjuagan seorang wanita dalam mengambil lesen motor! Boleh rempit lepasni, okay gurau je. Selesai lesen, esok pergi lagi gais. Takpe, inilah pergorbanan ketika cuti semester.

Seterusnya, berjalan dengan mama tersayang. Makan sana, makan sini. Makan angin situ, makan angin sana. Seronok sebenarnya, dapat luangkan masa dengan orang tersayang tanpa ganggu orang luar. Lagi-lagi 'mama' kan?

Paling seronok, Zoo Teruntum Kuantan, Korang mesti pergi sebab dah banya aktivit menarik dekat sana. Yang minat bergambar pun, mesti seronok pergi sana.

Then, lagi-lagi seronok pergi Mr. DIY! macam orang tak tentu arah duduk grab sana grab sini. Sebab seronok sangat shopping dekat sana. Hiks


Lagi apa eh? ha sekalung tahniah untuk orang tersayang, sebab dapat berita gembira! (SY)
okay selamat malam!

Fika Bono

No comments:

Post a Comment