♥ - LIKE KAT SINI LAH - ♥

Followers

Wednesday, January 14, 2015

Tempat belajar.

Tajuk. macam tu sebab, family dah semangat nak hantar tempat belajar. Sebenarnya results spm tak keluar lagi, tapi family dah cepat cepat usha tempat belajar. usha usha sini. sampai ada satu tempat ni, diaorang suka sangat iaitu Kolej Profesional Mara Indera Mahkota. Wuish, dekat sangat dengan rumah sebenarnya, takdelah dekat. tapi ok-la dekat la jugak. Semangat mamapapa tanya itu tanya ini pasal Kolej Professional Mara tu, buat aku sendiri semangat nak masuk.

Sebenarnya, ada niat jugak nak belajar jauh. Tapi tulah, belajar jauh ni lain sikit. Sebab takbiasa sangat jauhjauh. Lagipun anak sulung. Harap bila keluar result spm, mohom Kolej Professional Mara Indera Mahkota tu, dapat. Bukan senang nak dapat katanya. InsyaAllah, Allah bukak jalan. hihi

No comments:

Post a Comment