♥ - LIKE KAT SINI LAH - ♥

Followers

Sunday, May 11, 2014

Tepi sikit - SleeqQ//Joe Flizzow

Assalamualaikum,

Salam ahad? Amacam harini? Seronok? Sedih?
Chill, Allah always be with you. Hihi.

Apa tajuk harini? Hm, jatuh cinta. jatuh cinta dengan lagu tepi sikit by sleeqQ and Joe Flizzow.
Taktahu? Mari click sini. Dengar puaspuas

TEPI SIKIT

Bila dengar, bila hayati, bila fahami. semua macam keadaan yang berlaku dalam sekeliling ni. Kekadang perempuan, suka sangat buat ego dia. Ada yang lagi teruk, dia acah acah lelaki tu terhegeh hegehkan dia. Padahal, lelaki tu banyak gak ugut nak tinggalkan. Then ada jugak, yang ajet ajet nak tinggal lelaki tu. tapi sebenarnya hati em em. HAHAHHAHAHA.

Okay hubungan kan, macam macam taktik lah nak buat semua  supaya hati puas.
Lagilagi ego kan, mendamenda memang memusnahkan, tapi kalau takda ego sampai bila nak jadi kuli bacai pasangan kita kan. sabar harini sabar esok nak sabar lagi dah sabar esok sabar pulak lusa. hah habis ler. manusia. nak kene sabar je. amboi

kekadang keadaaan ni punca kita kene tinggalkan sesuatu yang kita suka, sayang, cinta.
takkisah lah tinggal tempat kerja ke, buang barang kesayangan ke, lagi penting buang orang kita cinta. Aum aum. menusuk hati menusuk kalbu menusuk segala benda ork?

Apa benda pun, kita manusia fikir ke depan. fikir Allah dah manage masa depan kita. Tinggal kita bina and pilih mana jalan kita nak. manusia, usaha untuk semua benda kene ada. kalau takda usaha sampai bila lah nak duduk atas kerusi yang sama kita nak duduk. lalala.

cinta cinta cinta? teruskan dengan benda baik. fahami. kekadang sedih ni datang lagi dari kegembiraan. permainan dunia. chill je ingat Allah. selalu. okay? muah!

"Sebenarnya, entry ni tak plan pun. rasa ada idea pula"

#np  TEPI SIKIT TEPI SIKIT TEPI SIKIT TEPI SIKIT

No comments:

Post a Comment