♥ - LIKE KAT SINI LAH - ♥

Followers

Friday, October 18, 2013

Shiseido mask black and white//eye mask.

Assalamualaikum? Hello people,

Lama tak meng-update blog ni. Lumrahlah, dah takda idea sangat nak update. Tapi, idea datang balik bila dah mula berkecimpung dalam perniagaan. Hopefully, perkerjaan yang fikah buat ni boleh membantu diri sendiri dan keluarga. wah mukadimah yang comel, tapi waktu exam bahasa melayu dapat markah rendah juga. Hihi.

By the way, nak nak lah berkongsi produk yang sedang hangat dalam jualan fikah ni. Ambil stock baru je habis \. ambik stock baru je habis. Amboii, ramai betul nak kan. Sambutan memang baik. So, sekarang ni produk ni memang berkesanlah.

Produk shiseido! Kalau siapa suka pergi parkson, nampaklah produk shisedo terpangpang. Nampak? Produk ni kira buat calang calang.

Shiseido black//white mask! Terbaik sangat buat masa ni. Boleh hilang whitehead//blackhead// kalau selalu pakai jerawat pun lari tau! Serius, semua yang beli shiseido mask dengan fikah semua bagi respon yang baik. Alhamdulillah.

Shiseido black/white mask ni, fika jual hanya RM1.00 - 1 keping. Makk ai! murah kan? Untuk beli borong? Haa meh tengok jadual dibawah.

RM1.00 // 1 KEPING
RM35.00 // 50 KEPING
RM60.00 // 100 KEPING

Maigad offer dah tu untuk korang. Lagi banyak? Jom contct saya. (0139700030) - Affikah.

Okay itu tentang shiseido mask. Sekarang nak cakap pasal eye mask. Eye mask pun sama. Kemain 'famous' dekat kawasan sini bila fikah buat keluaran eye mask. 'CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK' Alhamdulillah sambutan eye mask tersangat sangat baik, sebab dia murah and segera. Memudahkan orang lain. Harga eye mask pun RM1.00. Untuk beli borong? pun sama harga dengan shiseido mask. Jom baca dekat bawah.


RM1.00 // 1 KEPING 
RM35.00 // 50 KEPING 
RM60.00 // 100 KEPING

Nak lagi banyak? saya boleh baik lagi murah! Nak tengok contoh gambar? :) 

Haiiyep! Jangan curi haa xD 
More information// 

Twitter : Fikaaabonooo
Facebook : Ika Iqa// Affikah bono nurul amri
Wechat : Fikaaabonooo
Whatsapp//Viber//Call : 0139700030


No comments:

Post a Comment