♥ - LIKE KAT SINI LAH - ♥

Followers

Saturday, January 26, 2013

SAINS SUKAN TESSST !

Heyyy, Hi you all ! Okay . Sorry, Sebab lama sangat tak updated haaa. Okay harini kita updated. But? Nak cakap pasal apa? ohmaiii. Hampir semua yang orang nak post, orang tanya apa kan? Hee . Biasalah. Haa ! For new year ! Dah terlambat sangat, orang nak wish. Okay. Takpelah janji ada 'Happy New Year' . Ehhh ! Fikah dah form four !? Ohmai, How I miss form 3 student 2012. Semua dah pindah terutama Ekingkong tuh.  Okay takpe. Dia kerja citacita lewtew. K dah stop. Hellooooooooo? I budak sains sukan!? So I boleh jadi apa dah besar neh? K jom kita serach google ! SAINS SUKAN . Haa , click ! dekat situ macam dah terang terang je . Okay bangga kejap . Im happy with Encik Hasnor yang mengajar Sains sukan dekat sekolah. Sebab dia happy go lucky. Tapi kalau time marahhh, semua takut. First buat nota dia, Sejujurnya buat nota memang tengah kelamkabut :'/ Buat last minute and akhirnya, Nota tu jadi pendek pendek. Dia belek belek je buku tu terus dia panggil nama. dia cakap ' Affikah , Apa kata awak buat balik nota ni ' Ohmaiii. Nak menangis. Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Hentakkk hentakk meja, Hantuk kepala dekat dinding :'( Dah lah banyak. Makin bertambah. Okay takpelah Cikgu. Saya nak bejayakannn.  Haahaha. Esok? 28 Januari , test for sains sukan.  Uwaaaaa , Apa kita kene buat? Apa lagi kalau buat ulangkaji kan. Haih. Sabar jelah. Okay. Dah. esok insyaAllah fikah updated lagi kay? For bagitahu. Macam mana test esok.:* Hee. Byeee . Assalamualaikum

KERJA KUAT ! 

Dear Fika

No comments:

Post a Comment